Der er så mange måder at se på livet, og måden vi ser på livet smitter af på vores humør og følelser. Det påvirker vores helbred og velbefindende. Livskvalitet er koblet fuldstændig til, hvordan vi oplever livet, og hvad vi gør i livet. Ny forskning viser, at livskvalitet forlænger livet på den gode måde.

Center for liv har sine hovedaktiviteter på den ombyggede gård Petersholm ved Odder.

Vi har glæden af at tilbyde dig deltagelse i en række af vores arrangementer, kurser workshops og tema/aktivitetsdage. De er meget baserede på fælles deltagelse og mindre på decideret undervisning; mere på de aktive elementer end de stillesiddende, og de handler mere om at skabe plads til læring og at blive rig på erfaring. De er mindre formelle end traditionelle kurser og aktiviteter.

Du indbydes også til her i kataloget at se nærmere på de dele af vores egenproduktion af cremer og sundhedsprodukter, som vi har på Petersholm, og som vi sælger rundt om i Danmark.

Vi har ingen faste priser og tager hellere imod donationer eller frivillige bidrag end betaling for vores tilbud og produkter. Vi tror på gaveøkonomi og vil gerne dele, når det er muligt.

Al betaling og reservation foretages på nedenstående:

  • Telefon: 23 96 95 93
  • Email: Info@Centerforliv.dk